Home Samenwerken

Samenwerken

Wat leuk dat je wil samenwerken met The Travel Diary! Sinds februari 2017 blog ik op mijn persoonlijke travel blog over reizen & lifestyle met een persoonlijk sausje. Wellicht ken je mijn eerste blog al wel, Kimbahli.com. Op dit plekje op het internet schreef ik vooral over lifestyle onderwerpen en had ik een breed en gevarieerd publiek. In het verleden heb ik samenwerkingen gehad met verschillende bedrijven. Voor The Travel Diary is dit niet anders – echter is de doelgroep wel ietwat veranderd. Wil je meer informatie over de doelgroep en bereik van The Travel Diary? Laat het me dan weten via een berichtje.

Mogelijkheden tot samenwerking
Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk. Zo kun je denken aan persreizen, product reviews, advertorials, product placement, winacties, gesponsorde videos en nog veel meer. Ook ben ik altijd blij met persberichten en uitnodigingen voor pers-events. Daarnaast ben ik ook in te huren voor copywriting werkzaamheden.

Voor het postadres voor het opsturen van producten, het aanvragen van een samenwerking en overige zaken kun je contact opnemen met mij via het contactformulier. Je kunt mij ook mailen op info@thetraveldiary.nl.

The Travel Diary staat als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65952278.

 

 

 

 

Translate to English »